SDPZ vs. Aritma Praha "C"

Sezóna:
2008/2009
Soutěž:
ženy,přebor
Datum a čas:
20.11.2008 19:10
Adresa:
ZŠ Národních hrdinů 70, P9 - Dolní Počernice
Sokol Dolní Počernice "A"SDPZ 57
Aritma Praha "C" 68
# jméno hráčky TH "2" "3" C F Zápasové hvězdy
10 Jana Skoupilová 8/5 8 0 21 4
12 Kateřina Kantová 4/3 7 0 17 4
14 Barbora Klasová 0/0 4 0 8 0
16 Lucie Kotasová 0/0 3 0 6 4
17 Kateřina Brožková 0/0 1 0 2 4
18 Šárka Zaderlíková 0/0 0 1 3 0

Komentář k zápasu

Od utkání proti Aritmě "C" jsem si sliboval prolomení černé série pěti prohraných zápasů. Vzhledem k absenci trenérky a několika hráček bylo jasné, že půjde o přetěžký úkol. K zápasu bylo navíc k dispozici jen 6 holek, tedy vskutku ne mnoho variant na střídání ...
Do duelu jsme vstoupili skvěle. Vycházela nám útočná hra a neměli jsme problémy v obraně, ačkoli soupeř disponoval několika vzrostlými hráčkami a měl výškovou převahu. Bez potíží jsme přecházeli do útoku a využívali pivotmanky, které soupeřky jistě přehrávaly. K obranné hře nebylo v první půli téměř co vytknout – zkušené odstupovaní ze slabé strany, přebírání po clonách a jisté doskoky. To vše vedlo k poločasovému vedení o 4 body.

Do druhé půle na nás soupeř nastoupil s pressingem po celém hřišti, z čehož vyplynulo několik chyb při rozehrávce, příliš ustrašená hra v útoku a obdržení snadných košů z brejků. Odešla nám střelba z dálky a přestali jsme vyžívat pivotmanky. Zkrátka přestali jsme hrát svou hru a nechali si vnutit hru soupeře. V samém závěru utkání jsme několikrát nedokázali ubránit a doskočit pod vlastním košem. Poté už ani naše úspěšné zakončení v útoku vlastně nic neřešilo. Proto takový konečný výsledek – prohra o 11 bodů.

I přes šestou prohru v sezóně musím holky pochválit za předvedenou hru, bojovnost a kolektivní pojetí. Výborně naskočila do družstva po měsíčním lázeňském pobytu Sýkorka. Stabilně výborně zahrály Bára a Kačka. Rozehrávku skvěle dirigovala Šárka, která odehrála celý zápas! Pod košem dobře zahrály Lucka s Janou. Ty měly těžkou práci, protože soupeřky byly vyšší. Prohra jde lehce na vrub zastupujícího trenéra. Vidím to jasně: kdyby bývala byla Honza, určitě jsme vyhráli! Á propos, příště, až Honza bude, už jistojistě vyhrajeme!!!

Diskuze

Zatím není zveřejněn žádný diskuzní příspěvek.

Pro přispívání do diskuze se musíte přihlásit.


Zvolit hvězdu zápasu

Výkon každého hráče(ky) mohou hodnotit všichni přihlášení hráči(ky) do týdne po odehrání utkání. Každý smí ohvězdičkovat daného hráče(ku) v daném zápase pouze jednou.

Průměrné hodnocení s počtem hodnotitelů lze vidět vždy u každého hráče. Níže je uvedena tabulka s významem počtu hvězdiček.

Umí lépe!
Průměrný výkon!
Statečný výkon!
Povedený výkon!
Vynikající!