385 vloženo automaticky z článků

"DOBŘE MY" udělali, že na dubnový víkend při dvaadvacátým jeli do Albrechtic v Jizerkách - aktualizováno
Protože tam jsme měli dobrou vůli, zažili radost a veselí. Odpočívali jsme pospolu, šlapali do kopce i z kopce, hráli petangue (či jak se to píše), kroket (nebo crocet??) a házeli si talířem. Nebyl z kuchyně! Ach toho dobrého jídla a pití, a zábavy. A večer? Všude barvy, světla, stuhy, balónky. Když jsme se sešli po večeři u zapáleného krbu, Jiřina pronesl krátký přípitek při příležitosti našeho setkání. Mluvil o ukončení uplynulé sezóny a zároveň vlastně (již zase) o zahájení sezóny nové, na kterou se my hráčky máme prý už teď připravovat! No to ta pauza nebyla dlouhá! Jen dva dny v penzionu MAX v Albrechticích v Jizerských horách! To jste se moc nepředali, trenéři milí! A navíc, že se to vůbec uskutečnilo, za to může stejně jen a jen "organizační výbor DaMa LuMa", Tedy Dája, Makča, Lucka a Martina. Nebýt jich, tak z nás brzo sedřete kůži, trenéři naši milí. A tak jim za ten víkend patří nekonečný dík. To uznejte! (Uznávám)

Jen díky nim jsme si mohli odpočinout a večer při soutěžení dát volný průchod našim hereckým schopnostem při pantomimickém klání. Mezi družstvy "Žluťásků", Růžových Panterů" a "Dobře MY" se pod vedením tří trenérů rozpoutal litý boj o místní ceny Thálie. O půlnoci přišlo překvapení, Ivča je zase o rok starší. Dojalo ji to k slzám. A tak ji to výbor osladil opět výborným "Medovníkem". Došlo i na fotbálek stolní a slovní, došlo i na "Člověče, nezlob se". A znova se dohrávaly "němé filmy", v podání členek místního dočasného ochotnického pantomimického souboru. Však pouze těch, které ještě měly vůli a sílu. Vydržely jsme to až do rána. Tedy vydrželi - Michal jako jediný mužský (srabi!) byl s námi.

Ráno jsme se probudili do dalšího nádherného, modrého, čerstvého, slunečného dne, protože počasí bylo "All inclusive". Na stráni za chalupou řádili jsme jak na jaře. A oběd, a domů! :-( Začala další basketbalová sezona. :-) Ať se nám podaří a za rok zase všichni spolu. V roce 2007 jsme založili novou tradici veselého víkendu a tradice, to jsou naše pevné kořeny, ty se musí ctít. Jiřina si s Alešem a osádkou svého vozu na cestě zpátky udělal výlet do Stráže pod Ralskem, ale to už je jiná "písnička" na této webové stránce.

Zapsal (a) Jiřina

Vláďa přidává další fotky ... ;-)

Diskuze

Zatím není zveřejněn žádný diskuzní příspěvek.

Pro přispívání do diskuze se musíte přihlásit.

Všechny články

2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
385 vloženo automaticky z článků
2006
2005
2004
1901
1900
-1